Wunser Adiel Driewielers

VAN VADER OP ZOON

In 1965 leerde Wunser Adiel zijn vrouw kennen en werd hij de trotse vader van 2 zoontjes. Na veel jaren hard werken werd de schuur omgetoverd naar een enorme driewielerfabriek. En in 1993 werd het echter tijd voor Wunser Adiel om afstand te doen van de driewielerwereld. Zijn zonen Bert en Pieter Adiel namen het bedrijf over en werkten met succes verder aan wat hun vader hen had achtergelaten. Tot op heden zijn de Wunser Adiel driewielers een enorm succes zowel in Nederland als in heel Europa. Op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen staan ze daarnaast bekend als de meest veilige en betrouwbare voertuigen voor gehandicapten.

BEKIJK ONZE CATALOGUS

Neem gerust een kijkje in onze uitgebreide driewieler catalogus en ontdek van waarom wij voor u de beste optie zijn.

U kunt de driewielers hier op wunseradiel.nl bekijken door een klik te geven op de subcategorieën van het menu. Van daaruit zal u dan direct doorgestuurd worden naar de enorme collectie van driewielers die we op het moment beschikbaar hebben.

Alle driewielers zowel de mechanische als de elektrische kunnen naar wens worden aangepast. Driewielers voor kleine kinderen worden door ons op maat gemaakt in onze R&D afdeling. Het is daarom dus verstandig om ons, samen met uw kind, eerst een bezoekje te brengen om de kijken wat de beste mogelijkheden hiervoor zijn.

Ook kunt u een kijkje nemen in de categorie van “MEEGROEIENDE KINDERDRIEWIELERS” waar u de leukste driewielers voor kinderen met een lichamelijke beperking zal kunnen vinden en met het voordeel dat ze met uw kind meegroeien. Hoe we dat doen? Bij aankoop van deze driewielers kunt u de driewieler na een bepaalde tijd weer bij ons inruilen voor een nieuwe. Dit houdt dat naarmate uw kind, de driewieler met uw kind zal meegroeien. Ook deze driewielers kunnen geheel naar wens worden aangepast.

UNIEKE DRIEWIELERS

Bij Wunser maken we alleen maar unieke driewielers en dat komt omdat ieder mens anders is en dat geld ook voor kinderen met een lichamelijke beperking. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat uw kind een speciale wens heeft die niet in onze catalogus voorkomt en we daar misschien speciale onderdelen voor zullen moeten maken. Omdat we bij Wunser geen grenzen kennen en het onze klanten het liefst naar hun zin maken stelt het voor ons geen probleem voor om aan hun wensen te voldoen. Zo kunnen gehandicapte kinderen kiezen uit klassieke modellen maar ook uit sportieve modellen die probleemloos naar wens kunnen worden aangepast met de nieuwste details die er op het moment op de markt beschikbaar zijn. Dat maakt de Wunser Adiel Driewielers zo uniek, u zult namelijk nooit een tweede fiets vinden die gelijk is aan die u hebt uitgezocht.

ACCESSOIRES VOOR ALLE DRIEWIELERS

Naast dat we unieke driewielers bouwen kunt u hiervoor bij ons ook een groot aantal accessoires verkrijgen van de beste merken die er op het moment op de markt te koop zijn. We hebben het dan met name over manden, stokhouders, elektrische ondersteuningen, voethouders, spiegels, schoudersturen, gordels en draai zittingen. Mocht het echter zijn dat u opzoek bent naar een specifiek accessoire en kunt u deze niet op onze website vinden? Geen probleem, geef ons een telefoontje dan kunnen wij bekijken wat we voor u kunnen doen. Voor de prijzen van alle accessoires die we voor u in huis hebben kunt u de prijslijst direct van onze website downloaden. Voor prijzen van accessoires die niet op onze website staan dient u echter contact met ons op te -nemen.

Creeer je eigen Wunser Adiel driewieler hier.