Creeer je eigen driewieler

KLEUREN NAAR WENS

De Wunser Adiel driewielers komen per model in een aantal standaard kleuren, maar het kan natuurlijk zijn dat u liever een ander kleurtje zou willen zien. Alle driewielers kunnen daarom probleemloos in uw lievelingskleur gecoat worden. De kosten hiervoor kunt u bij aankoop van de driewieler bij ons opvragen. Wij beschikken over een waaier van kleuren en effecten voor de driewielers waaronder poederlakken (mat of glanzend), bicolor lakken en structuurlakken. Misschien wilt u wel helemaal geen kleur op de driewieler van uw kind, dan maken we gebruik van anodisatie waarmee het frame kleurloos of zwart zal zijn. Alle coatings die door ons op de driewielers worden aangebracht zijn zeer onderhoudsvriendelijk en regenafstotend.

GARANTIE WUNSER ADIEL DRIEWIELERS

Wunser Adiel staat voor topkwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom krijgt u van ons bij aankoop van een driewieler 8 jaar garantie op frame, voorvork en lakwerk. Bovendien krijgt u van ons ook een jaar garantie op alle accessoires en alsof dat nog niet genoeg is krijgt u ook een jaar garantie por motor en accu bij de aankoop van een elektrische driewieler.

Daarnaast bent u twee maal per jaar van harte welkom voor een onderhoudsbeurt van uw driewieler en zorgen wij ervoor dat u deze weer op en top mee naar huis kunt nemen.

Mocht u verder nog informatie willen over proefritten, levertijden en promoties. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

BEZOEK EEN DEALER IN UW OMGEVING

Naast dat u bij ons een driewieler op maat kunt bestellen op onze driewielerfabriek, zijn ook de standaard driewielers te koop bij uw plaatselijk rijwielhandelaar of fietsenwinkel. Bij de aankoop van een Wunser Adiel driewieler bij uw rijwielhandelaar krijgt u eveneens dezelfde garantie als wanneer u deze direct in onze fabriek aanschaft. Mocht u om een of andere reden niet tevreden zijn over de dealer waar wij mee samenwerken, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten.